Nieuwe tv-spots voor The Hobbit: The Desolation of Smaug

Ondertussen draait de marketingmachine voor The Hobbit: The Desolation of Smaug op volle toeren. Warner Bros. Pictures heeft nu twee nieuwe tv-spots vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube 81xQI59yVGE]

[youtube NUSlEYFJ728]

Verder zijn er drie posters vervaardigd door Marko Manev voor een speciale tentoonstelling in de Hero Complex Gallery. Op deze posters zie je drie scenes die tekenend zijn voor The Lord Of The Ring trilogie. Het bijzondere aan deze posters is, dat ze in het donker drie schurken tonen, het bekende Glow In The Dark-effect.

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Marko-Manev-The-Two-Towers
Marko-Manev-The-Return-of-the-King

Marko-Manev-The-Fellowship-of-the-Ring-GID
Marko-Manev-The-Two-Towers-GID
Marko-Manev-The-Return-of-the-King-GID

Na een succesvolle doortocht over en onder de Mistige Bergen, moeten Thorin en zijn gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren – zonder hun tovenaar. Als ze Meerstad bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de schat van de draak Smaug. En waar is Gandalf heen? En wat is zijn geheime zaak in het Zuiden?

The Hobbit: The Desolation of Smaug wordt geregisseerd door Peter Jackson. In de film zijn er rollen voor Ian McKellenMartin FreemanRichard Armitage, Benedict CumberbatchEvangeline LillyLee Pace, Orlando BloomCate BlanchettSylvester McCoyLuke Evans en Stephen Fry. Het scenario is geschreven door Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens en Guillermo del Toro. De film draait vanaf 11 december 2013 in de Nederlandse bioscopen (in 3D, 2D en IMAX).