Amazon’s The Last Tycoon geschrapt na een seizoen

Amazon heeft aangekondigd dat de dramaserie The Last Tycoon, die gebaseerd is op het laatste (onvoltooide) boek van F. Scott Fitzgerald, na een enkel seizoen wordt geschrapt. De beslissing komt een dag na het nieuws dat Amazon ook de serie Z: The Beginning of Everything schrapte na eerder te hebben aangekondigd dat er een tweede seizoen zou komen. In laatstgenoemde serie speelt Christina Ricci de rol van Fitzgeralds vrouw Zelda.

The Last Tycoon

The Last Tycoon volgt Hollywood’s Golden Boy Monroe Stahr, hij is Hollywood’s eerste grote studiobaas. Starh moet het opnemen tegen vaderfiguur en baas Pat Brady voor de ziel en lijfsbehoud van hun studio. In een wereld die overschaduwd wordt door de Depressie en de groeiende invloed van Hitler in Duitsland, laat The Last Tycoon de passie, het geweld en de tomeloze ambitie zien van Hollywood in de jaren ’30.

Vorig jaar werd aangekondigd dat The Last Tycoon negen afleveringen zou krijgen. De eerste aflevering werd uitgezonden op 28 juli dit jaar. In de hoofdrollen zagen we Matt Bomer, Kelsey Grammer en Lily Collins.

De beslissingen van Amazon maken deel uit van een strategie om een uitermate succesvolle serie te vinden. Men verwacht dan ook dat de komende tijd meer Amazon-series zullen worden geschrapt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

GESCHREVEN DOOR

Glenn Abbink

BEKIJK OOK