Amber Heard in Magic Mike XXL, Matthew McConaughey niet

Magic Mike XXL

Eerder liet Channing Tatum weten dat de gehele cast van Magic Mike zou terugkeren voor Warner Bros.‘ sequel Magic Mike XXL. Nu blijkt echter dat Matthew McConaughey het te druk heeft met andere projecten en dus niet zal terugkeren. Daarnaast is Amber Heard gecast in Magic Mike XXL. Volgens regisseur Greg Jacobs zullen er wat verschillen zijn tussen de sequel en het origineel:

“What am I allowed to say? It’s road trip movie and put it this way, it’s different enough that once you see it you’ll understand why we made a sequel. No one will be accusing us of making the same movie twice.”

Magic Mike XXL zet het verhaal drie jaar nadat Mike (Channing Tatum) de stripwereld vaarwel zei voort. De resterende ‘Kings of Tampa’ staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Magic Mike XXL is de sequel op de succesvolle komedie Magic Mike van regisseur Steven Soderbergh. Hoofdrollen zijn er voor Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Elizabeth Banks, Donald Glover, Amber Heard, Andie MacDowell, Jada Pinkett Smith en Michael Strahan. Het scenario is geschreven voor Reid Carolin. Vanaf 2 juli 2015 draait Magic Mike XXL in de bioscopen.