American Vandal trailer: Netflix’s satire op het true crime-genre

American Vandal trailer: Netflix's satire op het true crime-genreNetflix heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor American Vandal, hun acht delige satire op het true crime-genre. Bekijk deze hieronder. In de hoofdrol zien we 22 Jump Street‘s Jimmy Tatro.

[youtube m3tkFOtM6go]

American Vandal speelt zich af op en nabij een middelbare school, waar 27 auto’s beklad blijken te zijn met obscene tekeningen van het mannelijke geslachtsdeel. Student Dylan Maxwell (Tatro) wordt uiteindelijk aangewezen als de dader, maar een jonge documentairemaker vermoedt dat hij best wel eens onschuldig zou kunnen zijn. De serie werd bedacht door Tony Yacenda (bekend van de website CollegeHumor) en Dan Perrault (bekend van de webserie Honest Trailers). Dan Lagana (MTV-serie Zach Stone is Gonna Be Famous met Bo Burnham) werd aangesteld als showrunner.

Naast Tatro zijn er rollen voor Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Camille Hyde, Eduardo Franco, Jessica Juarez, Lou Wilson, Camille Ramsey, Calum Worthy en G Hannelius. Het eerste seizoen van American Vandal verschijnt 15 september op Netflix.