Avengers: Infinity War releasedatum verschoven naar april

UPDATE: Bekijk hier de nieuwe trailer en poster voor Avengers: Infinity War

In een verrassende stap heeft Marvel Studios besloten om de release van Avengers: Infinity War te verschuiven van 4 mei naar 27 april; een hele week eerder! De studio heeft dit mogelijk besloten door het ongekende succes van Black Panther, wiens personages en setting prominent aanwezig zijn in Infinity War. Een andere reden voor de verhuizing kan zijn om meer afstand te nemen van de grote concurrentie, namelijk Deadpool 2 op 18 mei en Disney’s eigen Solo: A Star Wars Story op 25 mei. Zoals het er nu uitziet, zijn de andere grote releases op 27 april met de Amy Schumer-komedie I Feel Pretty, de thriller Traffik van Paula Patton en de Daniel Craig / Halle Berry-misdaaddrama Kings.

Binnen een paar Twitterberichten regelde Iron Man dat iedereen al op 27 april naar de bioscoop mag komen, in plaats van 4 mei. Leuk voor de rest van de wereld, maar voor ons Nederlanders verandert er niets. Avengers: Infinity War verschijnt namelijk al op 25 april in ons land.

Klaar om te bewijzen dat je de #1 fan van het Marvel Cinematic Universe bent? Het Amerikaanse AMC Theaters pakt het bij Infinity War groots aan. Zo zal er een marathon te zien zijn met alle negentien delen uit de reeks!

De cast van Avengers: Infinity War bestaat uit Robert Downey Jr., Chris HemsworthMark RuffaloChris Evans, Scarlett JohanssonBenedict CumberbatchDanai Gurira, Letitia WrightDon CheadleTom HollandChadwick BosemanPaul BettanyElizabeth OlsenAnthony MackieSebastian StanTom HiddlestonIdris Elba, Peter DinklageBenedict WongPom KlementieffKaren GillanDave Bautista, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley CooperGwyneth PaltrowBenicio Del ToroJosh BrolinChris Pratt.

In het vervolg van Avengers zien we de Mightiest Heroes van Aarde samenwerken met de Beschermers van het Melkweg om Thanos en zijn Zwarte Orde over te nemen. Regisseurs Anthony en Joe Russo, wie terugkeren na Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War, regisseren zowel Avengers: Infinity War als de ongetitelde vierde film.