Bekijk de Red Band trailer voor Blade of the Immortal

Bekijk de Red Band trailer voor Blade of the ImmortalMagnet Releasing, onderdeel van Magnolia Pictures, heeft de Red Band trailer vrijgegeven voor Blade of the Immortal, gebaseerd op de manga door Hiroaki Samura. Bekijk deze hieronder. De film wordt geregisseerd door Takashi Miike, geschreven door Tetsuya Oishi en geproduceerd door Jeremy Thomas, Misako Saka en Shigeji Maeda.

[youtube 6Pc5ikveEjA]

Centraal staat Samoerai Manji. Een man die vele levens – schuldig en onschuldig – genomen heeft, en nu in het feudale Japan als crimineel leeft. Nadat hij vervloekt is met onsterflijkheid, tot hij genoeg kwaadaardige mensen vermoord heeft, ontmoet Manji een jong meisje. Zij vraagt zijn bescherming, en hulp om wraak te nemen op een groep zwaardvechters die haar familie vermoord heeft. Het onwaarschijnlijke duo onderneemt vervolgens een opmerkelijke queeste om wraak te nemen.

Rollen in de film zijn er voor Takuya Kimura, Hana Sugisaki. Sôta Fukushi, Ebizô Ichikawa, Min Tanaka en Tsutomu Yamazaki.  The Blade of the Immortal manga werd voor het eerst gepubliceerd in “Afternoon” van 1993 tot 2012.  De film zal in première gaan tijdens Fantastic Fest in Austin in september, heeft nog geen releasedatum in Nederland.