Bella Heathcote in Fifty Shades Darker

Bella Heathcote in Fifty Shades Darker

Bella Heathcote (Dark Shadows en Pride and Prejudice and Zombies) is toegevoegd aan de cast van de aankomende sequel op Fifty Shades of GreyFifty Shades Darker. De actrice speelt Leila, een ex-geliefde van Christian Grey, die zowel mentaal als lichamelijk nog steeds niet is bekomen van hun relatie.

[youtube QYUTv-LhRw8]

Fifty Shades of Grey haalde wereldwijd meer dan 570 miljoen dollar op. Een conflict tussen schrijfster E.L. James en regisseur Sam Taylor-Johnson maakte echter dat laatstgenoemde en scenarist Kelly Marcel niet terug wilden komen voor de vervolgen. Die zullen nu geschreven worden door James’ echtgenoot Niall Leonard.

Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zullen terugkeren als respectievelijk Christian Grey en Anastasia Steele in zowel Fifty Shades Darker als de derde film, Fifty Shades Freed. Recentelijk werd bekendgemaakt dat ook Kim Basinger in de film te zien zal zijn. De films zullen weer te zien zijn vanaf Valentijnsdag 2017 en 2018. Michael De Luca, Dana Brunetti en E L James zullen de films produceren.