Bezoek de 11de editie van het BUTFF

Ook dit jaar is er weer een editie van het BUT Film Festival, oftewel het BUTFF. Hier worden de wat meer non-reguliere en soms zelfs absurde films vertoont. BUT staat namelijk voor B Movie, Underground en Trash. Het festival zal plaatsvinden vanaf 31 augustus t/m 4 september.

Bezoek de 11de editie van het BUTFF

Zoals ieder jaar zijn er ook enkele internationale gasten, waaronder Italiaanse filmmaker Enzo G. Castellari. Hij maakte enkele spaghetti westerns.

Het festival zal plaatsvinden op verschillende locaties gelegen in het centrum van Breda, maar voornamelijk bij cultureel centrum de Nieuwe Veste en de locatie Brandpunt.

Een passe partout voor het hele weekend kost 50 euro, dagkaarten zijn te verkrijgen voor 17,50. Mocht jij nog twijfelen, dan kun je ook voor 8 euro een losse film bezoeken.

Filmhoek is waarschijnlijk ook aanwezig voor een verslag, dus houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws en aankondigingen voor het festival.

BUTFF is een initiatief van Stichting Idee-fixe (IDFX). Een stichting strevend naar een groter publiek voor alternatieve kunstvormen. Met focus op foto, film, beeldende kunst en digitale media.  IDFX ziet een taak voor zichzelf als een actieve intermediair tussen publiek, kunstenaars en distributeurs.