Bill Cosby mag Walk Of Fame ster behouden

Bill Cosby mag Walk Of Fame ster behouden

Bill Cosby mag zijn ster op de Walk Of Fame behouden, wat de uitslag van rechtszaak ook mag zijn. De 78-jarige Cosby komt al maanden voorbij in het nieuws. Hij is door tientallen vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en er zijn al diverse rechtszaken tegen hem gestart. Afgelopen woensdag was er sprake van een mogelijke strafrechtelijke vervolging in één van de zaken.

Inmiddels is al bekend dat Cosby zijn eredoctoraten kwijtraakt en zijn standbeeld uit één van de Disneyparken is verwijderd. Nu wordt er ook gesproken over het verwijderen van zijn ster op de Walk Of Fame in Hollywood. Leron Gubler, Hollywood Chamber of Commerce President en CEO zei:

“The Hollywood Chamber of Commerce has received inquiries asking whether we are planning to remove the star of Bill Cosby. The answer is no. The Hollywood Walk of Fame is a registered historic landmark. Once a star has been added to the Walk, it is considered a part of the historic fabric of the Hollywood Walk of Fame. Because of this, we have never removed a star from the Walk.”

De ster die Cosby in 1977 kreeg is te vinden op 6930 Hollywood Boulevard. De tegel werd het afgelopen jaar meerdere malen vernield.