Duidelijke blik op Indominus Rex uit Jurassic World

Jurassic World

Via onderstaande Super Bowl spot kregen we al heel wat meer te zien van de Indominus Rex uit Universal Pictures’ Jurassic World. Nu krijgen we echter de duidelijkste blik tot op heden. Hieronder zie je een afbeelding van de speelgoed versie van de I-Rex. Tevens hebben we er een van de Raptor en een van de T-Rex.

In Jurassic World moet de Indominus Rex de nieuwste attractie worden. De hybride Rex is via genetische modificatie tot leven gewerkt. Doordat het beest nog gevaarlijker en slimmer is dan werd verondersteld, breekt het los.

Indominus Rex

Raptor

T-Rex

[youtube 4liEgtwyfBw]

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in het park, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Jurassic World wordt geregisseerd door Colin Trevorrow en is het vierde deel in de Jurassic Park-filmserie. De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pratt, Bryce Dallas HowardIrrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Jake Johnson, Omar Sy, B.D. Wong en Judy Greer. Het scenario is geschreven door Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow en Derek Connolly. Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de Nederlandse bioscopen.