Brad Pitt in Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood

Brad Pitt zal te zien zijn naast Leonardo DiCaprio in de nieuwste film van Quentin Tarantino over de moord op Sharon Tate door de Manson-familie in 1969, en de cultuur daaromheen. Dit meldt THR. De film heeft nu als titel Once Upon a Time in Hollywood.

DiCaprio speelt de rol van Rick Dalton, een voormalige ster van een western televisieserie. Brad Pitt gaat Cliff Booth spelen, die lange tijd de stuntdubbel was van Dalton, inclusief in die serie. Tarantino zegt daarover:

“Both are struggling to make it in a Hollywood they don’t recognize anymore. But Rick has a very famous next-door neighbor…Sharon Tate. I’ve been working on this script for five years, as well as living in Los Angeles County most of my life, including in 1969, when I was 7 years old. I’m very excited to tell this story of an L.A., and a Hollywood that don’t exist anymore. And I couldn’t be happier about the dynamic teaming of DiCaprio & Pitt as Rick & Cliff.”

De aanstaande film van Tarantino speelt zich af in Los Angeles in de zomer van 1969 en richt zich op een mannelijke tv-acteur die één hitserie heeft gehad en op zoek is naar een manier om in de filmindustrie te komen. Zijn sidekick – die ook zijn stunt dubbel is – is op zoek naar hetzelfde. De gruwelijke moord op Sharon Tate en vier van haar vrienden door de volgelingencultus van Charles Manson dienen als achtergrond voor het hoofdverhaal.

Once Upon a Time in Hollywood moet wereldwijd op 9 augustus 2019 uitkomen.