Captain America: The Winter Soldier Super Bowl trailer

Captain America: The Winter Soldier

Er zijn vier Marvel Comics adaptaties dit jaar in de bioscopen te zien en de eerste is Captain America: The Winter Soldier. Deze dient niet enkel als brug tussen The Avengers en The Avengers: Age of Ultron, maar de Captain America sequel is voor Marvel ook de eerste keer dat ze een film uitbrengen in de lente.

Disney en Marvel gaan tijdens de Super Bowl de tweede nieuwe trailer voor de film lanceren. De afgelopen dagen hebben we al een aantal nieuwe posters en foto’s voorbij zien komen. Onderstaande video is een teaser van de trailer en na het weekend zullen we de gehele trailer plaatsen.

[youtube bZquGybHre8]

Captain America: The Winter Soldier volgt opnieuw de avonturen van Steve Rogers (Chris Evans), die zijn weg probeert te vinden in de moderne wereld. Samen met Natasha Romanoff, alias Black Widow (Scarlett Johansson), moet hij het opnemen tegen de mysterieuze Winter Soldier in het hedendaagse Washington, D.C. De sequel draait vanaf 3 april 2014 in de bioscoop.

In de hoofdrollen vinden we Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Georges St-Pierre, Hayley Atwell, Toby Jones, Emily VanCamp en Maximiliano Hern√°ndez.