Castleden The Jungle Book met hun dier op de foto

Walt Disney Pictures heeft een aantal nieuwe foto’s vrijgegeven van de castleden van Jon Favreau‘s The Jungle Book. Bekijk deze hieronder. Hierop worden de acteurs gepaard met de dieren die ze spelen in de film. Zo zien we Ben Kingsley met Bagheera, Lupita Nyong’o met Raksha, Christopher Walken met King Louie, Idris Elba met Shere Khan, Scarlett Johanssonmet Kaa en Giancarlo Esposito met Akela.

The Jungle Book

Castleden The Jungle Book met hun dier op de foto Castleden The Jungle Book met hun dier op de foto THE JUNGLE BOOK THE JUNGLE BOOK THE JUNGLE BOOK

[youtube 4QqLf0BBtLQ]

Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

Jon Favreau regisseerde deze film, welke gebaseerd is op Rudyard Kipling’s klassieke verhaal en de Disney animatiefilm uit 1967. Hiermee volgt Disney de trend om de klassieke animatiefilms van de studio van een live-acton remake te voorzien. Het scenario is geschreven door Justin Marks. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Neel SethiScarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Giancarlo Esposito en Christopher Walken. The Jungle Book draait vanaf 14 april 2016 in de Nederlandse bioscoop.