Cher in Mamma Mia: Here We Go Again!

Cher in Mamma Mia: Here We Go Again! Muziek icoon Cher is toegevoegd aan de cast van de aankomende sequel Mamma Mia: Here We Go Again! Dit meldt Variety. De opnames van de film van Universal Pictures begonnen eerder dit jaar in august. Cher hintte dit weekend naar dit castingnieuws in een Twitter post. Haar rol is echter niet onthuld.

Mamma Mia: Here We Go Again! is het vervolg op de musicaladaptatie uit 2008. De originele film wist $600 miljoen wereldwijd op te halen. Hoofdrolspelers Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Colin Firth, Julie Walters, Dominic Cooper, Stellan Skarsgård zullen allen terugkeren voor de Mama Mia sequel.  Nieuwe toevoegingen zijn Lily James, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Jeremy Irvine, Josh Dylan en Hugh Skinner. Zij spelen de jongere versies.

Mamma Mia: Here We Go Again! bevat wederom liedjes van ABBA, welke nog niet te horen waren in de eerste film. Ol Parker, schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel, zal het scenario van de sequel verzorgen en deze ook regisseren.

Mamma Mia vertelde het verhaal van Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna’s verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Mamma Mia: Here We Go Again! is te zien vanaf 20 juli 2018.