CineStore NL nu al groot succes

CineStore NL nu al groot succes

CineStore NL is de eerste Nederlandse merchandise pop-up store in de Nederlandse bioscoop. Bij deze pop-up store is het mogelijk om film items en accessoires te kopen van films, welke op dat moment in de bioscoop draaien.

Tot nog toe is CineStore NL gevestigd in City Cinema te Venlo. Maar dankzij de successen daar, is de kans erg groot dat er een vervolg komt en Cinestore binnen afzienbare tijd in meerdere bioscopen te zien zal zijn.

CineStore NL nu al groot succes CineStore NL nu al groot succes CineStore NL nu al groot succes

De grote kracht van het concept ligt bij de betaalbaarheid van de items. Waar merchandising bekend staat als duur en overpriced, biedt initiatiefnemer John den Hollander een alternatief om de populaire filmitems tegen eerlijke prijzen van de hand te doen.

Momenteel zijn er enkel nog items en accessoires van Star Wars: The Force Awakens te koop, maar als het aan Den Hollander ligt, zal het assortiment snel worden uitgebreid:

‘Wij willen ons gaan richten op diverse doelgroepen. Waar we ons momenteel richten op een film voor merendeel volwassenen, willen ik graag uitbreiden naar kinder- en jeugdfilms, zo kunnen we ook de kleinsten onder ons verblijden met leuke spulletjes’.

Kijk voor meer informatie ook op de Facebook-pagina van CineStore NL.

CineStore NL nu al groot succes