Cineweek | The Hunt, Irishman en boze tekenaars

Er is weer een filmweek voorbij en alhoewel ik onlangs iets zeer interessants ontdekt heb wil ik dat liever bewaren voor volgende week. Dit omdat ik simpelweg nog de laatste aflevering (nee het is geen serie) wil beluisteren voordat ik erover ga schrijven. Vandaar dat ik het deze week bij een ouderwets nieuwsoverzicht wil houden.

Nieuwe trailer voor Blumhouse Productions’ The Hunt

Het meest recente project is wederom een soort horrorfilm. Het gaat hier om The Hunt, waarin we een bizar toekomstbeeld zien. Het lijkt namelijk normaal geworden te zijn om als hobby op andere mensen te gaan jagen.

De trailer lijkt te suggereren dat degene die dit doen tot een sinister gezelschap toebehoren. Al is nog niet duidelijk hoe dit precies zit. Mij lijkt het in ieder geval een goede basis voor een vermakelijke thriller.

Nieuwe trailer voor Martin Scorsese’s The Irishman

Er is eindelijk een eerste trailer verschenen voor Martin Scorsese’s The Irishman en ik ben alvast zo enthousiast als de A in Aladdin. Ondanks dat er misschien niet heel veel spectaculairs te zien was blijft het leuk om al die bekende namen weer eens te zien…en te horen natuurlijk.

Tekenaars originele The Lion King zijn niet blij met de remake

Het is gebleken dat enkele tekenaars die bij de originele Lion King film betrokken waren niet zo blij zijn met de recente live-action remake. Dit omdat ze het jammer vinden dat hun werk opnieuw wordt gemaakt om zo snel geld te kunnen verdienen. Opvallend is dat sommige van de geïnterviewden anoniem wilde blijven.

Dit was mijn overzichtje, bedankt voor het lezen! Mocht jij op de hoogte willen worden gehouden van Cineweek dan kan ik aanraden om onze Facebook-pagina te blijven volgen. De vorige Cineweek blog, die ging over hoe je de bioscoopzaal (bijna) voor jou alleen kunt krijgen, is hier te lezen.