Concept art Power Rangers-reboot

Concept art Power Rangers-reboot

Bekijk hieronder een aantal concept art van de Power Rangers-reboot. Lionsgate en Saban Films ontwikkelen de film al een tijdje, maar besloten om Dean Israelite (Project Almanac) de film te laten regisseren. Daarvoor werkte een niet nader genoemde regisseur aan de film, die Alex Ruiz en Gregory Semkow had ingehuurd om concept art te maken. Of deze gebruikt zullen gaan worden is nog maar de vraag. Toch geven ze een indicatie van de moderne aanpak van de film.

Scenaristen Zack Stentz en Ashley Miller schreven het scenario dat wordt gezien als een moderne her-uitvinding van de lang lopende franchise. De film zal draaien om een groepje tieners die erachter komen dat ze superkrachten hebben. Deze krachten hebben ze nodig om de wereld te redden.

Hoofdrollen zijn er voor Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Ludi Lin en Becky G. De film wordt geregisseerd door Dean Israelite (Project Almanac). Haim Saban, bedenker van de orginele Power Rangers gaat de film produceren, in samenwerking met Brian Casentini en Allison Shearmur. Power Rangers staat gepland voor januari 2017.