Crowdfunding campagne Gunhand afgerond

De Crowdfunding campagne rondom de ‘stamppot’ western Gunhand is afgerond. Het project is echter nog steeds te steunen, dit keer door te stemmen. Gunhand maakt namelijk kans om project van de maand te worden bij Indiewire.

Wil jij deze Nederlandse filmmakers ook steunen? Stem dan via deze link. Sandro sprak eerder met de twee makers, Rey Agaoglu en David Anthony van der Meijde, in hun studio.

[youtube CUr8G7nNWFM]

[youtube YIMxPzwYf6g]

De film is een productie van Welldone Pictures en Accu Films. De opnames zullen plaatsvinden in Nederland, Duitsland en Spanje. In de film zullen we ook acteurs zien van Nederlands, Amerikaans en Spaans afkomst.

Eerste Gunhand teaser poster

Het verhaal speelt zich af in Amerika, 1871. Joe Ledbetter was ooit een beruchte huurling, bekend onder de bijnaam “Lightning”. Hij zwoor zijn gewelddadig verleden achter zich te laten toen hij met Kate trouwde. Hun rustig leventje wordt helaas verstoord wanneer “The Savage Mining Company”, onder leiding van de bandiet Frank Vermillion, het echtpaar van zijn land wil verjagen. Hun situatie wordt nog gecompliceerder als er plotseling een zwaargewonde vreemdeling aan komt waaien. Het gaat om de Federale Marshal Heflin, die erop uit is om Vermillion achter de tralies te krijgen. Hij moedigt Joe aan om zich tegen Vermillion en zijn bende te verzetten. Zal Joe zijn oude belofte richting zijn vrouw hiervoor moeten breken? En hoe lang duurt het voordat Heflin achter zijn ware identiteit komt?

Blijf onze website bezoeken voor nieuws hierover. Voor meer video’s, foto’s en informatie kun je naar de website gunhandthemovie.com. Bezoek ook hun social media kanalen voor dagelijkse updates: Instagram en Facebook.