Crowdfunding voor Nederlandse maffiafilm

Het komt niet vaak voor dat er in Nederland een maffiafilm gemaakt wordt. En als dat wel gebeurt, dan is dat helaas maar zelden een succes. Het was daarom ook een aangename verassing dat korte misdaadfilm Capo di Famiglia erg goed ontvangen werd en maar liefst 13 filmprijzen wist te winnen.

Er gaat nu daarom ook een tweede film komen. Dit vervolg belooft ruiger en donkerder te worden en er zal ook dieper worden ingegaan op de personages.

In deze tweede film is Vincent la Rosa nog steeds het hoofd van de familie. Dit omdat zijn vader hem voordat hij stierf gevraagd heeft om deze positie over te nemen en Vincent daar vanwege de druk ja op besloot te zeggen. Ondanks dat hij inmiddels alles goed onder controle heeft begint hij wel meer vijanden te maken.

Tevens gaat het niet zo goed met zijn moeder en is ook de relatie met zijn zwangere vrouw Eva niet meer wat het geweest is. Dit terwijl hij ook aan de toekomst van de familie moet denken en er vijanden zijn om weg te werken. Als er zich dan ook nog een onverwachte situatie voordoet is het niet meer duidelijk wie hij moet vertrouwen en vooral…wie niet.

Capo di Famiglia E-hoek

De regie is wederom in handen van Annemarie Libbers. Daarnaast zal ook Dirk Gunther Mohr terugkeren als scenarist en gaat hij tevens weer een hoofdrol vertolken. De overige acteurs die weer mee zullen doen zijn Giulia Dunes, Gustavo Ruben Valenzuela, Anna van Dijk en Samantha van Tetering. Er worden ook enkele nieuwe acteus geïntroduceerd, waaronder Maarten Romer, Boyd van den Bogert, Duncan Meijering, Charlotte Kuyvenhoven, Alina Abramova en Tom de Jong.

Voordat de film afgerond kan worden is er echter nog wel wat geld nodig. Met name omdat men de productie dit keer grootser aan wil pakken. Doneren kan al vanaf 2 euro en bij bedragen hoger dan 10 euro zijn er leuke rewards te verkrijgen. Zo zal een donatie van een tientje er al voor zorgen dat je met je naam in de credits verschijnt. Mits je dat wilt natuurlijk.

Mocht jij willen overwegen om deze veelbelovende maffiafilm te steunen dan kan dat via deze link. Het project is ook te volgen via Facebook en Instagram.

Lees hier ook een recensie van de eerste film.