Crowdfunding voor Neder horror Killer Carnival

Liefhebbers van Nederhorror opgelet! Regisseur Benjamin van den Dool, bekend van de korte slasherfilm Farmkill, komt met een nieuw project. Dit keer staat een dolgedraaide circusmedewerker centraal.

Alhoewel horrorfilms nog steeds erg populair zijn, laten de meeste Nederlandse producers dit genre links liggen. Gelukkig zijn er wel steeds meer onafhankelijke filmmakers die ermee experimenteren. Bijvoorbeeld de mensen achter Goat Stories, welke begin dit jaar de korte film Farmkill uitbrachten.

Je zou verwachten dat ze na het maken van deze film even pauze zouden nemen, maar niets is minder waar. Benjamin is samen met zijn team namelijk alweer druk bezig met het volgende project: de fantasievolle horrorkomedie Killer Carnival!

Het verhaal achter deze film draait om Mike. Deze circusfreak is op zijn werk als het ware de underdog onder de underdogs. De vele pesterijen die hij moet verduren leiden uiteindelijk tot een ontploffing waarbij een hoop bloed, spektakel en emotie centraal staat. Let the Freakshow begin!

Waar Farmkill nog erg low budget was wordt er voor deze film samengewerkt met Rob’s Prop Shop, dat verantwoordelijk was voor de leeuw uit Prooi van Dick Maas. Aangezien men het deze keer wat groter wil aanpakken is daar natuurlijk wel wat geld voor nodig. Vandaar dat er een crowdfundingsactie is gestart. Dus mocht jij Nederhorror een warm hart toedragen, overweeg dan om ook een bijdrage te doen. Dit kan al vanaf 5 euro en je krijgt er een leuke reward voor terug.

Alhoewel de cast nog niet helemaal compleet is weten we al wel dat Aris Julian en Thomas Perrels in de film zullen spelen. Ook doet Mireille van der Laan, die ook in Farmkill te zien was, weer mee. Danny Heijnekamp zal de productie op zich nemen.

Als je de film wilt steunen dan kan dat via de pagina op CineCrowd. Daarnaast kun je hier voorganger Farmkill bekijken.