Daredevil seizoen 3 vanaf 19 oktober te zien op Netflix

Netflix heeft een nieuwe teaser vrijgegeven voor het langverwachte derde seizoen van Marvel’s Daredevil. Deze kun je hieronder bekijken en onthult de premièredatum voor de nieuwe afleveringen! De serie keert op 19 oktober terug!

Daredevil seizoen 3

Het derde seizoen van Marvel’s Daredevil ziet de terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock / Daredevil. Tevens zien we de terugkeer van Deborah Ann Woll als Karen Page, Elden Henson als Foggy Nelson en Vincent D’Onofrio als Wilson Fisk aka The Kingpin. Nieuwelingen in de serie zijn Wilson Bethel als een FBI-agent en Joanne Whalley als Sister Maggie, oftewel Daredevil’s moeder.

De teaser benadrukt de emotionele duisternis die Murdock ondergaat na de gebeurtenissen van The Defenders, waarin verondersteld werd dat hij dood was na de implosie van het gebouw bovenop het drakenschedel, terwijl hij feitelijk aan het herstellen was op een onbekende locatie met een non die over hem waakt. Wat er in de tussentijd met de voormalige advocaat is gebeurd, heeft duidelijk een tol geëist, want hij is nu bereid om voor altijd in het superheldenpak te blijven in plaats van terug te keren naar zijn oude leven.

Erik Oleson wordt de nieuwe showrunner van de serie, in de plaats van Douglas Petrie en Marco Ramirez, die in het tweede seizoen co-showrunners waren. Steven DeKnight was de showrunner van het eerste seizoen.