De eerste kandidaat voor regie Bond 25 gevonden

Er is een eerste kandidaat gevonden die eventueel de regie van de vijfentwintigste James Bond film op zich mag nemen. Het gaat hier om Paul McGuigan.

De eerste kandidaat voor regie Bond 25 gevonden

Deze Britse regisseur is verantwoordelijk voor films als The Reckoning, Push en Victor Frankenstein. Bond producent Barbara Broccoli gaf aan erg over hem te spreken te zijn.

Toch moet men eerst afwachten wie nou de distributierechten zal krijgen. MGM en EON Productions zoeken een nieuwe distributeur voor slechts één film. De verlopen deal met Sony was voor vier films. MGM wil waarschijnlijk de opties open houden aangezien ze een verkoop overwegen. De rolverdeling voor de nieuwe Bond-film is tijdens de meetings niet besproken.

James Bond schrijvers Neal Purvis & Robert Wade keren terug

Volgens MI6 HQ wordt de volgende film gedeeltelijk opgenomen in Kroatië. De burgemeester van Dubrovnik zou gezegd hebben dat “James Bond is in an advanced stage of negotiations.” James Bond-productiehuis EON zou vorig jaar al naar Dubrovnik gegaan zijn, om te kijken wat er mogelijk is. Als er daadwerkelijk al gesprekken hebben plaats gevonden, wil dat zeggen dat de opnames wellicht dichtbij komen.

Dubrovnik is langzaamaan populair aan het worden voor filmopnames. Hier werden ook scènes voor Star Wars: The Last Jedi en Robin Hood: Origins opgenomen. Het is niet de eerste keer dat Kroatië dient als James Bond locatie. Voor de Heineken SPECTRE commercial zijn eerder beelden geschoten in de stad Rovinj.