Debby Ryan en Alyssa Milano in Netflix komedie Insatiable

Netflix heeft de releasedatum bekend gemaakt voor de aankomende komedie Insatiable, met in de hoofdrollen oud-Disney Channel ster Debby RyanCharmed‘s Alyssa Milano en The Walking Dead‘s Dallas Roberts. De releasedatum is 10 augustus 2018 en dit werd bekendgemaakt via onderstaande trailer.

Al jaren wordt Patty (Debby Ryan) gepest, genegeerd en onderschat door de mensen om haar heen vanwege haar gewicht. Maar nu ze plotseling dun is, is Patty uit op wraak op iedereen die haar ooit een slecht gevoel heeft gegeven over zichzelf. Bob Armstrong (Dallas Roberts), een onteerd advocaat wiens ware passie het coachen van schoonheidswedstrijd-deelnemers is, is de enige die het potentieel van Patty ziet en neemt haar onder zijn hoede – eerst als een legale klant, en vervolgens als een verkiezingskampioen die hij coacht op weg naar de beste koningin van het land. Maar Bob en zijn vrouw Coralee (Alyssa Milano) hebben geen idee hoe diep Patty’s woede is, of hoe ver ze zal gaan om wraak te nemen op iemand die haar ooit heeft onrecht gedaan.

Verder zijn er rollen voor Christopher Gorham, Erinn Westbrook, Michael Provost, Kimmy Shields, Irene Choi en Sarah Colonna. De serie is gemaakt door Dexter‘s Lauren Gussis en begon als een pilot voor The CW voordat Netflix de serie overnam.