Demetrius Shipp Jr. gecast voor Tupac biopic

Demetrius Shipp Jr. gaat de rol van Tupac vertolken in All Eyez on Me, de aankomende Tupac Biopic. Dat meldt Variety. Onlangs kwam ook het nieuws dat Benny Boom de regie op zich gaat nemen. Jamal Woolard gaat de rol van Biggie Smalls (ook wel Notorious B.I.G.) spelen, zoals hij eerder al deed in de film Notorious (2009). Hieronder zijn enkele setfoto’s te bekijken.

John Singleton en Carl Franklin waren ook verbonden aan het project, maar hebben beidden aangegeven niet meer mee te willen doen om verschillende redenen. Zo heeft Singleton aangegeven te vinden dat het verhaal niet waarheidsgetrouw is.

Demetrius Shipp, Jr. gecast voor Tupac biopic

Demetrius Shipp, Jr. gecast voor Tupac biopic

80dde5b

Tupac Shakur, aka 2Pac en Makaveli was een Amerikaanse rapper, dichter en acteur. Hij wordt door velen gezien als de beste vertegenwoordiger van de gangstarap aller tijden. Tupac was in de jaren ’90 een superster binnen de hip-hop wereld en verkocht 75 miljoen albums wereldwijd. Hij houdt hiermee ook het record als bestverkopende rap-artiest ter wereld. Zijn dood in 1996 is nooit opgehelderd, hoewel er veel geruchten gingen dat het zou gaan om een afrekening binnen het criminele circuit.