Disney onthult nieuwe Pirates of the Caribbean attractie

Pirates of the Caribbean

We hebben vandaag goed nieuws en slecht nieuws voor fans van de Pirates of the Caribbean franchise. Het goede nieuws is dat The Walt Disney Company een gedetailleerde blik heeft vrijgegeven op “Treasure Cove,” de aankomende Pirates land, wat gebouwd wordt in de Shanghai Disneyland Resort en in 2015 zal openen. Het slechte nieuws is dat een vijfde film voor Captain Jack Sparrow misschien minder aannemelijk is dan we dachten.

Disney Chairman en CEO Bob Iger kondigde aan dat een vijfde film in de franchise, voorlopig Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales getiteld, nog geen groen licht geeft gekregen van de studio. De franchise startte in 2003 met The Curse of the Black Pearl. In elke film had Johnny Depp‘s Captain Jack Sparrow de hoofdrol. Het tot op heden laatste avontuur van de piraat, On Stranger Tides, had ook rollen voor Penelope Cruz, Ian McShane en Sam Claflin.

Joachim Rønning en Espen Sandberg zijn nog steeds als regisseurs verbonden aan de vijfde film, met een script van Jeff Nathanson.

Pirates of the Caribbean