Doctor Strange in trailer Thor: Ragnarok

Nieuwe poster voor Thor: RagnarokMarvel Entertainment en Walt Disney Pictures hebben een nieuwe internationale trailer voor Thor: Ragnarok vrijgegeven. Hierin zien we niemand minder dan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Bekijk deze hieronder.

[youtube 7ZcBnbe1ma8]

Na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron, raakt Thor gevangen op een andere wereld, zonder zijn hamer. Hij zit op een andere planeet, waar hij het op moet nemen tegen zijn vroegere Avengers-collega, de Hulk. Het is het begin van een race tegen de klok, want Ragnarok – de vernietiging van thuiswereld Asgard – zit eraan te komen, door de meedogenloze Hela.

Thor: Ragnarok is het derde deel in de Thor superhelden filmreeks. Deze wordt geregisseerd door Taika Waititi (Two Cars, One Night, What We Do in the Shadows). Chris Hemsworth speelt voor de vijfde keer de titelrol en Mark Ruffalo keert terug als The Hulk. Daarnaast zijn er rollen voor Cate BlanchettKarl UrbanTom HiddlestonIdris ElbaTessa ThompsonAnthony HopkinsSam NeillJeff GoldblumBenedict Cumberbatch en Jamie Alexander. Vanaf 26 oktober 2017 draait de film in de Nederlandse bioscopen.