Dragon Ball Super Future Trunks AMV (DutchSaiyaman)

Een van de mensen achter het DutchSaiyaman project heeft onlangs zijn eerste AMV (Anime Music Video) online gezet. In dit soort video’s worden beelden van animeseries gecombineerd met muziek, wat hele interessante resultaten kan geven. De video is hieronder te bekijken.

[youtube PtoewrWxmh4]

Deze AMV is een eerbetoon aan het personage Future Trunks, afkomstig van Dragon Ball Super. Al was het personage eerder al te zien in voorloper Dragon Ball Z. Deze strijder is de toekomstige versie van Trunks, de zoon van Vegeta en Bulma. In Dragon Ball Z rees hij terug in de tijd om het heden te beschermen, in Dragon Ball Super komt hij ernaartoe om hulp te vragen. De wereld wordt namelijk aangevallen door de kwaadaardige ”Black”, een tegenstander die het lichaam van Goku gebruikt.

screen-shot-10-25-16-at-11-30-pm

De serie wordt helaas alleen nog in Japan uitgezonden, maar de afleveringen zijn ook online te vinden. DutchSaiyaman was actief met het maken van ondertitels, maar moest daar vanwege juridische redenen mee stoppen. Toch is er een kans dat ze anime streamingsdienst Daisuki van ondertiteling gaan voorzien. Mocht je ze willen steunen, geef dan een like aan de Facebook-pagina van DutchSaiyaman.

Een van de leden van DutchSaiyaman gaat overigens ook meewerken aan de aankomende Dragon Ball mini-serie geproduceerd door Martijn en Sandro. Houd hiervoor onze site en de Dragon Ball Z NL Facebook groep in de gaten. Of bekijk hieronder een van Sandro’s eerdere video’s:

[youtube _eNO95Qa5bM]