Edge of Tomorrow krijgt een nieuwe titel op DVD

Warner Bros. gaf de film Edge of Tomorrow een budget van ongeveer $180 miljoen dollar. De film werd echter niet met open armen ontvangen. De sciencefictionfilm van regisseur Doug Liman (Mr. & Mrs. Smith, Jumper) bracht minder dan $100 miljoen op in de Verenigde Staten. Warner Bros. heeft nu besloten om de titel op DVD en Blu-Ray te veranderen.

Live. Die. Repeat. is de nieuwe titel. De filmstudio denkt met deze naam wat meer weg te geven over de film waarin Tom Cruise en Emily Blunt de hoofdrollen spelen. Onderaan de hoes en op de rug is nog wel de originele titel te herkennen.

Edge of Tomorrow krijgt een nieuwe titel op DVD

EOT-Box-Art

In een nabije toekomst wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens, waar geen enkele militaire macht tegen opgewassen is. Majoor William Cage (Cruise) is een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft, totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie. Hij sneuvelt binnen enkele minuten en belandt vervolgens op raadselachtige wijze in een timeloop, waarin hij steeds opnieuw hetzelfde gevecht moet leveren en elke keer weer de dood vindt. Maar na elk gevecht kan Cage meer tegenstand bieden aan zijn tegenstanders, mede dankzij de hulp van Special Forces strijder Rita Vrataski (Blunt). Met elk gevecht tegen de ruimtewezens, komen Cage en Rita een stap dichter bij het verslaan van de vijand.