Eerste beelden van de nieuwe Kees & Co

Het nieuwe seizoen van de comedyserie Kees & Co zal vanaf zaterdag 30 maart worden uitgezonden op RTL 4. De serie zal ook te zien zijn via Videoland. Vandaag zijn de eerste beelden vrijgegeven en deze kun je hieronder bekijken.

De serie draaide om het hectische leven van huismoeder Kees en haar man en kinderen. Simone Kleinsma keert weer terug in de rol van Kees, daarnaast zijn ook Chantal Janzen, Tibor Lukács en Plien van Bennekom te zien in het vervolg.

In de nieuwe Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar houdt er een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Als Kees terugkomt blijkt dat zoon Rudie een relatie heeft met Coosje. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn liefje. Ze heeft al haar spullen meegenomen. Kees wordt opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt.

Op 25 mei 2006 kwam er na acht seizoenen en 96 afleveringen een einde aan de serie die aanvankelijk was gebaseerd op een succesvolle Britse reeks. De eerste 55 afleveringen werden naar het Nederlands vertaald en bewerkt door Martine Bijl.