Eerste beelden Wonder Woman

Officiële Wonder Woman logo
Warner Bros. Pictures heeft via de uitzending van de DC Films Presents: Dawn of the Justice League special op The CW de eerste beelden vrijgegeven van de aankomende DC-film Wonder Woman.

In de video zien we een aantal shots uit de film en krijgen we meer informatie over de oorsprong van de amazone. Wonder Woman is geboren op het eiland Themyscira, waar ze samen met de andere Amazones vandaan kwam. Ze moesten de wereld van de mens beschermen, maar die missie hebben ze als de film begint allang opgegeven. Wonder Woman vraagt zich af waarom.

[youtube i9Ur4De7yT8]

Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins (Monster) gaat over een Amazoneprinses die naar de Aarde komt om een van de grootste heldinnen ooit te worden. De film heeft hoofdrollen voor Gal Gadot, Chris PineRobin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena AnayaConnie Nielsen en Lucy Davis. Fuchs schreef het script en Zack Snyder zal samen met Deborah Snyder, Charles Roven en Richard Suckle produceren. Wonder Woman staat gepland voor 23 juni 201