Eerste blik op honden in Disney’s Lady and the Tramp remake

Disney’s live action remake van Lady and the Tramp zal daadwerkelijk ‘live action’ zijn. De remake bevat echte levende honden, met een beetje CGI-werk om de dieren te laten praten en met elkaar in contact te brengen. Hieronder zie je alvast de eerste foto’s van de dieren in de cast (via People). De film is vanaf november 2019 te zien op Disney+.

De film heeft hoofdrollen voor Tessa Thompson als Lady, Justin Theroux als de Tramp, Sam Elliott aks Trusty, Janelle Monáe als Peg, Ashley Jensen als Jock, Benedict Wong als Bull, Thomas Mann als Jim Dear, Kiersey Clemons als Jim’s vrouw Darling. Charlie Bean (The LEGO Ninjango Movie, Tron Uprising) zal de live-action / CG-hybride film regisseren vanuit een script van Andrew Bujalski.

Dit live-action/CG project zal worden gemaakt voor en uitgebracht worden op de digitale streamingservice Disney+, die in 2019 wordt gelanceerd en vier tot zes films per jaar zal uitbrengen. Er zal ook content te vinden zijn van Disney-merken zoals Pixar, Marvel en Star Wars die exclusief op het platform debuteren. De beslissing om zo’n grootschalige remake op de service uit te brengen, geeft verder inzicht in de investering die Disney doet voor de lancering van zijn exclusieve digitale streaming-service.

Disney’s Lady and the Tramp werd voor het eerst uitgebracht in 1955. De film gaat over Lady, een verwende cockerspaniël behorend tot een welgestelde familie, en Tramp, een streetwise Bastaardhond. Nadat haar eigenaars een baby krijgen, bevindt Lady zich op straat om voor zichzelf te zorgen. Wanneer Lady in gevaar komt, wordt ze door Tramp gered en probeert haar te leren dat er meer in het leven is dan enkel de binnenkant van een huis.