Eerste castleden voor The Grudge reboot

De reboot van The Grudge heeft een cast. De hoofdrollen zullen worden gespeeld door Andrea Riseborough en Demian BichirSony Pictures heeft daarnaast bekend gemaakt dat de opnames van de reboot van de horrorfranchise in mei gaan beginnen.

De film vertelt het verhaal van Karen Davis, een Amerikaanse zuster. Zij verhuist naar Tokyo voor haar werk en krijgt snel te maken met een wraakzuchtige geest die er een handje van heeft zijn slachtoffers te bezetten. Vanaf hun eerste ontmoeting begint Karen te vrezen voor haar eigen leven en vooral als er een reeks bizarre sterfgevallen plaatsvinden in haar omgeving. Aan haar de taak om te proberen zo snel mogelijk een manier te vinden om de vloek te doorbreken.

Producent Sam Raimi laat weten uit te kijken naar de verfilming:

“We are so excited about this new adaptation. We went back to the original source material to deliver a relentless supernatural thrill ride that explores the horrors of American suburbia.”

Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother) zal deze reboot zowel schrijven als regisseren. In 2019 in de bioscoop te zien.

The Grudge is een Amerikaanse horrorfilm uit 2004 en een remake van de Japanse film Ju-on. Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer, Cruel Intentions) speelde de hoofdrol in de Amerikaanse versie uit 2004. Tevens was Gellar te zien in de sequel uit 2006, maar niet in de derde film. De Japanse Ju-On franchise bestaat momenteel uit 9 films.