Eerste officiële foto’s The Dark Tower

Volgend jaar zien we de eerste film welke gebaseerd is op Stephen Kings The Dark Tower-reeks. Idris Elba en Matthew McConaughey zullen de hoofdrollen in de film spelen. Sony Pictures (via EW) heeft een hele reeks officiële foto’s vrijgegeven van de film.EW__INSIDE_TPK_F.JPG Lightroom (838A4668.JPG and 18 others)Lightroom (838A4668.JPG and 18 others)Eerste officiële foto's The Dark Tower Lightroom (838A4668.JPG and 18 others)552d24d Lightroom (838A4668.JPG and 18 others) 73900ab Lightroom (838A4668.JPG and 18 others) cad4cfe The Dark Tower

In The Dark Tower onderneemt Roland Deschain een epische reis door zijn wereld, op zoek naar het middelpunt, de Donkere Toren. Die houdt alles bij elkaar, maar er zijn duistere krachten aan het werk om de toren te verwoesten. Als dat gebeurt staat niet alleen het voortbestaan van Rolands wereld, maar ook van de rest van het universum op het spel.

De reis van Stephen King‘s populaire boek naar het witte doek is lang geweest, maar de film komt er nu dus eindelijk aan. The Dark Tower is een achtdelige boekenserie, waarin de hoofdpersoon, scherpschutter Roland van Gilead, op zoek gaat naar een object dat bekendstaat als de Donkere Toren. The Dark Tower dient als vervolg op de boeken van King. We pakken het verhaal op als Roland in een tweestrijd verwikkeld is met zijn aartsvijand. Ze proberen allebei de jonge Jake Chambers naar hun wereld te halen, die in verval is geraakt. Roland wil de knul gebruiken om het universum te redden, terwijl de Man in het Zwart hem juist voor kwaadaardige doelen wil misbruiken.

The Dark Tower wordt geregisseerd door Nikolaj ArcelIdris Elba en Matthew McConaughey spelen de hoofdrollen in de film. Daarnaast zijn er rollen voor Tom TaylorAbbey LeeFran Kranz, Jackie Earle Haley, Katheryn Winnick en Claudia KiimThe Dark Tower draait vanaf 24 augustus 2017 in de bioscoop.