Eerste poster sci-fi familie film A.X.L.

Global Road Entertainment heeft de eerste poster vrijgegeven voor hun aankomende sci-fi familie film A.X.L. Deze kun je hieronder bekijken. De officiële trailer verschijnt morgen, dus hou de site in de gaten!

A.X.L.

In de traditie van de klassieke films uit de jaren tachtig, Short-Circuit en Flight of the Navigator, is A.X.L. een nieuw avontuur over een ‘down-on-his luck’ fietsrijder, Miles (Alex Neustaedter), die een geavanceerde, robotachtige, militaire hond genaamd A.X.L tegenkomt. Begiftigd met kunstmatige intelligentie van de volgende generatie, maar met het hart van een hond, vormt hij een emotionele band met Miles, tot grote ergernis van de militaire wetenschappers die A.X.L. hebben gecreëerd en er alles aan doen om hem terug te halen. Wetende wat er op het spel staat als A.X.L. wordt gevangengenomen, werkt Miles samen met zijn slimme, vindingrijke crush, Sara (Becky G), om zijn nieuwe beste vriend te beschermen.

De film is geschreven en geregisseerd door Oliver Daly (Miles). Hoofdrollen zijn er voor Alex Neustaedter (Colony, Ithaca), Becky G (Power Rangers, Gnome Alone), en Alex MacNicoll (Transparent, 13 Reasons Why).

De film draait vanaf august 2018 in de bioscoop.