Eerste poster voor Glass brengt Unbreakable en Split samen

Regisseur M. Night Shyamalan heeft de eerste teaser poster vrijgegeven voor Glass, de aankomende sequel op zowel Unbreakable als Split. Bekijk de poster hieronder.

Glass

In de film zien we de terugkeer van Bruce Willis als David Dunn, Samuel L. Jackson als Elijah Price aka Mr. Glass, James McAvoy als Kevin Wendell Crumb en Anya Taylor-Joy als Casey Cooke. Ze worden vergezeld door Sarah Paulson (American Horror Story serie) als een psychiater die gespecialiseerd is in “individuals who believe they are superheroes” en die het trio behandeld in een psychiatrische inrichting.

De meeslepend conclusie van Shyamalan’s blockbusters zal worden geproduceerd door Shyamalan en Blumhouse Production’s Jason Blum, die ook de vorige twee films van de schrijver/regisseur produceerde voor Universal. Ze produceren opnieuw samen met Ashwin Rajan en Marc Bienstock en Steven Schneider.

Glass wordt gedistribueerd door Universal Pictures in Noord-Amerika op 18 januari 2019 en door Buena Vista International in het buitenland.