Eerste promo art Avengers 4 gelekt

Avengers Assemble! De eerste promo-art voor Avengers 4 is online gelekt. Deze kun je hieronder bekijken. De afbeelding is afkomstig van Hero X. Als deze echt is, is het onze eerste blik op de nieuwe film. De site verklapt echter niet zijn bronnen, dus het is moeilijk om vast te stellen of het wel of niet authentiek is.

Zoals je kunt zien, hebben bijna alle overlevende helden nieuwe kostuums en ook Brie Larson‘s Captain Marvel, Jeremy Renner’s Hawkeye en Paul Rudd‘s Ant-Man nemen deel aan de actie. De overige helden die je ziet zijn Chris Hemsworth‘s Thor, Karen Gillan‘s Nebula, Robert Downey Jr.‘s Iron Man, Bradley Cooper‘s Rocket, Scarlett Johansson‘s Black Widow, Mark Ruffalo‘s Hulk, Chris Evans‘ Captain America en Don Cheadle‘s War Machine. Wat verder opvalt is dat Captain America weer geschoren is, heeft een iets aangepast pak en geen schild. Ook War Machine heeft een compleet andere uitrusting en Hulk draagt een modern kostuum, hetgeen suggereert dat hij Professor Hulk wordt; een hybride van Bruce Banner en Hulk.

Avengers 4

Dit is slechts een generieke concept art voor promotionele doeleinden, dus het hoeft niet per se veel te onthullen over het plot, maar onderstaand nieuwe shot van Josh Brolin‘s Thanos misschien wel. Zoals je kunt zien, draagt ​​hij een nieuw harnas en zwaait hij een zwaard.

Avengers 4

Anthony en Joe Russo’s vierde Avengers-film staat gepland voor mei 2019.