Eerste Sing trailer

Auditie clips voor animatiefilm Sing Universal Pictures en Illumination Entertainment hebben de eerste trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Sing. Deze kun je hieronder bekijken!

[youtube 9zXiaDhAEwY]

De film gaat over de schijnende ster die in ons allemaal leeft in een wereld die volledig bestaat uit dieren. Buster Moon is een zingende koala die een ooit enorm succesvol, maar nu gevallen theater runt. Buster is een eeuwige, beetje schurkachtige optimist die het meest van zijn theater houdt en alle doet om deze te behouden. Hij krijgt echter nog een kans om zijn levenswerk nieuw leven in te blazen. Hij organiseert ‘s werelds grootste zangwedstrijd. Vijf grote zangers melden zich: een muis, een jonge olifant, een overbelaste big, een gangster gorilla en een punk-rock stekelvarken.

In de film die geregisseerd wordt door Garth Jennings krijgen we meer dan 85 bekende nummers te horen. De stemmencast bestaat uit Matthew McConaughey,  Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton en Tori Kelly. De film is te zien vanaf 21 december 2016.