Eerste teaser korte documentaire Alle Tijd

Alle Tijd

Vandaag is de eerste teaser van de korte documentaire Alle Tijd uitgebracht. De film is een beschouwing op tijd en de ervaring van tijd, verbeeld door de ogen van de Bossche horlogemaker Willem van den Berg. Bekijk de teaser hieronder.

[youtube 4XZthStuwKM]

Van den Berg werkt, rust, zwijgt en spreekt zich uit over zijn gevoelens, dromen en de realiteit van de moderne wereld. Over wat hem drijft, hoe hij tegen de huidige tijdsgeest aankijkt en wat hij de wereld wil meegeven. De regie is in handen van Coen Haver en Joanne Hakkert.

Voor Haver was het essentieel dat Willem van den Berg mee zou werken aan de film. De Bossche horlogemaker heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het repareren, onderhoud en restaureren van alle soorten horloges. Die jarenlange ervaring toont zijn liefde en passie voor het horlogemakerambacht. Van den Berg behoort tot “Het Bossche Gilde van Goudsmeden”, dat officieel partner is van “The Institute of Professional Goldsmiths”.

Alle Tijd is een productie van BlueTie Media in samenwerking met De Mol Producties. Het camerawerk wordt verzorgd door Hans de Mol en Joanne Hakkert. De film gaat later dit jaar in première.