Eerste trailer Dark Crimes met Jim Carrey

Bekijk hieronder de officiële trailer voor de aankomende thriller Dark Crimes. De film heeft in de hoofdrol Jim Carrey (The Truman Show, The Bad Batch) en had eerder de titel True Crimes. De film wordt geregisseerd door Alexandros Avranas (Love Me Not).

In Dark Crimes speelt Carrey politieagent Tadek, die overeenkomsten aantreft tussen een onopgeloste moord en een misdaad beschreven in een boek van de beroemde schrijver Krystov Kozlow (Martin Csokas). Terwijl Tadek Kozlow en zijn vriendin, een mysterieuze seksclubwerkster (Charlotte Gainsbourg) begint te volgen, groeit zijn obsessie en daalt hij af naar een onderwereld van seks, leugens en corruptie om de schokkende waarheid te vinden.

De film is gebaseerd op een New Yorker artikel uit 2008. De schrijver Krystian Bala trok de aandacht met zijn boek door daar een soortgelijke moord in te beschrijven. Hij beweerde dat zijn werk fictie was, maar Wroblewski had andere vermoedens. Het scenario is geschreven door Jeremy Brock (Casualty, The Last King of Scotland).

Carrey speelt een rol die oorspronkelijk bedoelt was voor acteur Christoph Waltz. Daarnaast zijn er rollen voor Robert Wieckiewicz, Agata Kulesza en Maja Ostaszewska. Dark Crimes zal op 19 april 2018 te zien zijn op DIRECTV.