Eerste trailer DC’s Legends of Tomorrow seizoen 4

The CW heeft de eerste trailer vrijgegeven voor DC’s Legends of Tomorrow seizoen 4. Deze kun je hieronder bekijken. Het vierde seizoen zal vanaf 22 oktober te zien zijn op The CW.

Nadat Mallus verslagen werd door hem dood te knuffelen met een gigantisch knuffelbeest, Beebo genaamd, waren de Legends klaar om het rustiger aan te doen. Dat was totdat Constantine arriveerde om hen te informeren dat ze bij het oplossen van één groot probleem een ​​andere, veel grotere probleem hebben gecreëerd. Wanneer de legenden de tijd laten verkruimelen om Mallus vrij te laten en te verslaan, wordt de barrière tussen de werelden verzacht. De geschiedenis is nu besmet met ‘Fugitives’ – magische wezens uit mythen, sprookjes en legendes. Omdat ze door de tijd zijn verdreven door mensen zoals Constantijn, keren deze voortvluchtigen nu massaal terug naar onze wereld en maken ze een ware chaos. Dus als de hel losbarst, wie ga je dan bellen? Dat klopt, de Legends!

DC’s Legends of Tomorrow heeft hoofdrollen voor Brandon Routh als Ray Palmer/The ATOM, Caity Lotz als Sara Lance/White Canary, Dominic Purcell als Mick Rory/Heat Wave, Nick Zano als Dr. Nate Heywood/Steel, Maisie Richardson-Sellers als Vixen, Jes Macallan als Ava Sharpe, Courtney Ford als Nora Darhk en Matt Ryan als John Constantine.

De serie is gebaseerd  op de personages van DC. DC’s Legends of Tomorrow van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producers Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer en Sarah Schechter.