Eerste trailer en poster voor Hulu’s Four Weddings and a Funeral serie

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende serie Four Weddings and a Funeral, geïnspireerd op de film uit 1994 met in de hoofdrol Hugh Grant en Andie MacDowell. Bekijk de trailer hieronder!

Four Weddings and a Funeral serie

De Four Weddings and a Funeral serie volgt het verhaal van vier Amerikaanse vrienden – Maya, Craig, Ainsley en Duffy – die bij elkaar komen voor een fantastische bruiloft in Londen. Maar nadat een gebeurtenis bij het altaar hun leven in beroering brengt, moeten ze een tumultueus jaar vol romantiek en liefdesverdriet doorstaan. Relaties worden aangegaan en verbroken, politieke schandalen worden blootgelegd, het sociale leven in Londen wordt geteisterd, liefdesaffaires worden ontstoken en verbroken en er zijn natuurlijk vier bruiloften … en een begrafenis.

De cast bestaat uit namen als Nathalie Emmanuel als Maya, Nikesh Patel (Indian Summers) als Kash, Rebecca Rittenhouse (Into the Dark: The Body) als Ainsley, John Reynolds (Search Party) als Duffy, Zoe Boyle (Frontier) als Gemma, Brandon Mychal Smith (You’re the Worst) als Craig, Jennie Jacques als Zara, Harish Patel als Haroon en Guz Khan (Turn Up Charlie) als Basheer. Andie MacDowell zal ook te zien zijn in de serie in een gastrol.

Four Weddings and a Funeral is geschreven door Mindy Kaling en Matt Warburton. De serie is uitvoerend geproduceerd door Mindy Kaling, Tracey Wigfield, Jonathan Prince, Matt Warburton, Howard Klein van 3Arts Entertainment, Charlie Grandy, Tristram Shapeero en Charles McDougall (Ep. 1 & 2).

De eerste vier afleveringen gaan in première op woensdag 31 juli, met nieuwe afleveringen die wekelijks alleen op Hulu worden gelanceerd.