Eerste trailer Hercules met Dwayne Johnson

Hercules

Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Hercules, waarin Dwayne Johnson de titelrol speelt. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube 6FV9EDfUMBs]

Hercules wordt achterna gezeten door de zonden van zijn verleden. Daarom reist hij samen met vijf metgezellen door Griekenland. Hij verkoopt zijn diensten voor goud, en gebruikt zijn legendarische reputatie om vijanden te intimideren. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter zijn hulp nodig hebben om een wrede en angstaanjagende warlord te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen.

In de $110 miljoen kostende film geeft Dwayne Johnson gestalte aan de Griekse held, die door de combinatie van enorme kracht en slimheid machtige daden kon verrichten. De actiefilm van regisseur Brett Ratner heeft ook rollen voor Ian McShane, Barbara Palvin, Irina Shayk, Rebecca Ferguson, Ingrid Bolsø BerdalRufus Sewell, Joseph Fiennes, John Hurt en Peter Mullan. De film is gebaseerd op de Radical Comics’ Hercules: The Thracian Wars van Steve Moore. Het scenario is geschreven door Ryan J. Condal en Evan Spiliotopoulos. Hercules draait vanaf 31 juli 2014 in de bioscoop.