Eerste trailer voor Nederhorror Killer Carnival

Het heeft bijna een jaar geduurd maar er is eindelijk een volledige trailer verschenen voor de Nederlandse horrorfilm Killer Carnival. Uiteraard kunnen jullie deze hieronder bekijken.

Killer Carnival is het tweede horrorproject van Benjamin van den Dool, die eerder de korte slasher Farmkill maakte. In deze nieuwe film zien we Mike, een circusfreak die door zijn afwijkende uiterlijk als de underdog onder de underdogs gezien kan worden. Hierdoor wordt hij regelmatig gepest, wat uiteindelijk resulteert in een bizarre ontploffing waarbij heel het circus het moet ontgelden.

Mike wordt vertolkt door Aris Julian. De film kent verder namen als Bas Heerkens, Julia Batelaan, Thomas Perrels, Rein Hofman, Duncan Meijering en Mireille van der Laan. Deze laatste twee waren ook in het eerdergenoemde Farmkill te zien.

Meer informatie rondom Killer Carnival is te zien op de website van Goat Stories, het bedrijf achter de film. Een recensie van voorganger Farmkill (+ een link naar de film) is hier te lezen.