Eerste trailer tease Ocean’s 8

Eerste poster Ocean’s 8Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures hebben een teaser vrijgegeven voor de aankomende trailer van Ocean’s 8. Deze is hieronder te bekijken en introduceert Debbie Ocean en de rest van de vrouwelijke crew in de spin-off/sequel op de populaire Ocean’s 11 franchise. Morgen zal de gehele trailer hier te zien zijn!

[youtube QerVvvNem1w]

The Hunger Games regisseur Gary Ross zal de film regisseren. De hoofdrollen zijn voor Cate BlanchettSandra BullockAnne HathawayMindy KalingHelena Bonham CarterSarah PaulsonRihannaAwkwafinaJames CordenRichard Armitage. Tevens zijn er cameo’s voor Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima, Katie Holmes en Matt Damon.

De film gaat over het zusje van Danny Ocean (George Clooney). De ex-gedetineerde wil een team gaan vormen om een ketting te stelen tijdens de Met Ball in New York City. Ze hebben het doel om een schurkachtige galeriehouder te ontmaskeren. Ocean’s 8 is een idee van Clooney, regisseur Steven Soderbergh en producent Jerry Weintraub. Olivia Milch heeft al een scenario geschreven. De vrouwelijke Ocean’s Eleven spin-off zal te zien zijn vanaf 8 juni 2018.