Eerste trailer voor Apple’s space race drama For All Mankind

Apple heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de komende dramaserie For All Mankind, de nieuwe originele serie die op Apple TV+ wordt uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder!

De serie is afkomstig van Golden Globe nominee en Emmy Award winnaar Ronald D. Moore (Outlander, Star Trek, Battlestar Galactica). For All Mankind onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimte race nooit was afgelopen. Het drama presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen zich in het centrum bevinden van buitengewone gebeurtenissen gezien door het prisma van een alternatieve geschiedenis – een wereld waarin de USSR eerder op de maan lande dan de VS.

For All Mankind zal zijn debuut maken op Apple TV+, de nieuwe video-abonnementsservice van Apple, met originele series, films en documentaires.

De langverwachte reeks heeft hoofdrollen voor Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour. For All Mankind is gemaakt door Ronald D. Moore, Matt Wolpert en Ben Nedivi en geregisseerd door Seth Gordon.