Deel je passie in ”Film en Serie groep Benelux”

Ben jij net als ons een film en serie liefhebber? Dan deel je waarschijnlijk graag je passie met anderen. Dit kan natuurlijk in de comments onder onze berichten (graag zelfs), maar misschien zou je er graag nog uitgebreider op in willen gaan.

Deel je passie in ''Film en Serie groep Benelux''

De Facebookgroep Film en Serie groep Benelux maakt dit mogelijk. In deze actieve groep zitten meer dan 1200 leden en er wordt dagelijks gepost. Wel is er een redelijk streng spoiler-beleid zodat je jezelf niet druk hoeft te maken dat je per ongeluk bepaalde details uit een film leest.

Mocht je een kijkje willen nemen, je kunt de groep hier vinden. Wil je nog meer Film en serie? Dan is Filmblogs misschien wat voor jou. Dit is een initiatief waarop berichten van meerdere filmsites verzameld worden. Je krijgt een overzicht van de meest recente blogs en recensies.

Natuurlijk doet ook Filmhoek hieraan mee en worden onze recensies ook toegevoegd aan het overzicht. Reden genoeg dus om een keer een kijkje te nemen. De site kun je vinden op www.filmblogs.nl Ook is het aan te raden om de Facebook-pagina in de gaten te houden.