The Flash in Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

We weten inmiddels dat naast Batman, Superman en Wonder Woman, vermoedelijk ook Cyborg en Aquaman een rol hebben in Warner Bros. Pictures‘ Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu lijkt het er op dat ook The Flash te zien zal zijn in de film.

De film vormt de inleiding tot de Justice League-film. Nu komen onderstaande set foto’s voorbij, met daarop Cavill in Superman-oufit en Gadot (Wonder Woman). Tevens is Scoot McNairy, die naar alle waarschijnlijkheid de rol gaat spelen van The Flash. Binnenkort start de CW’s serie The Flash. Daarin speelt Grant Gustin de rol. Het zou dus betekenen dat er een andere acteur gebruikt zal worden in de film dan in de serie.

De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

Batman v Superman: Dawn of Justice wordt geregisseerd door Zack Snyder. Het is de tweede film in het DC Extended Universe en een sequel op de voorloper Man of Steel uit 2013. De hoofdrollen worden gespeeld door Henry Cavill, Ben Affleck, Amy AdamsDiane Lane, Gal Gadot, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Ezra Miller en Ray Fisher. Het scenario is geschreven door Chris Terrio en David S. Goyer. De superheldenfilm van DC Comics draait vanaf 24 maart 2016 in de bioscoop.