FOX lanceert twee nieuwe series op Dutch Comic Con

FOX lanceert twee nieuwe series op Dutch Comic ConNog voor zij in Nederland bij FOX op tv te zien zijn, worden de eerste afleveringen van de nieuwe series Outcast & 11.22.63 vertoond op Dutch Comic Con.

Dat serie- en filmliefhebbers bij Dutch Comic Con aan het juiste adres zijn, is lang bekend. Maar er is nu nóg een reden om het event te bezoeken. Namelijk voor de première van niet één, maar twee nieuwe FOX-series. De allereerste aflevering van Robert Kirkman’s nieuwste serie Outcast en van Stephen King’s 11.22.63, worden exclusief tijdens Dutch Comic Con vertoond.

Outcast is het nieuwe verhaal van Robert Kirkman, bedenker van The Walking Dead. In Outcast speelt Patrick Fugit de rol van Kyle Barnes, een jonge man die sinds zijn jeugd wordt geplaagd door een demonische bezetenheid. Hij gaat op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid, tot hij achter een geheim komt dat het einde van de aarde kan betekenen.

In 11.22.63 probeert Jake Epping (James Franco) door middel van tijdreizen de moord op John F. Kennedy te voorkomen om de geschiedenis een andere wending te geven. Niet alleen de moordaanslag staat centraal. Het leven in de jaren vijftig en zestig komt ook duidelijk in beeld. Het verhaal neemt de kijker mee naar Texas in de jaren zestig waar Jake onderzoek doet naar de vele mysteries rond de vermeende moordenaar op John F. Kennedy, Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). Jake wordt tijdens zijn missie niet alleen geconfronteerd met bedreigingen van Oswald, ook Sadie Dunhill (Sarah Gadon), een mooie bibliothecaris waar hij verliefd op wordt, is een risico.

Outcast-3

Outcast is in juni in Nederland bij FOX te zien en 11.22.63 vanaf 11 april, maar op 26 en 27 maart dus als eerst, exclusief op Dutch Comic Con. FOX geeft hiermee, letterlijke en figuurlijke, invulling aan haar ‘The Best. First’ belofte. FOX zendt de beste Amerikaanse series direct na USA première uit. De afleveringen zijn beide dagen te zien in het FOX Theater op het evenement. De tijden van uitzending zullen te vinden zijn op de website van Dutch Comic Con.