Gerucht: Plot van Bond 25 is vergelijkbaar met Taken

Gerucht: Plot van Bond 25 is vergelijkbaar met TakenHet lijkt erop dat James Bond een getrouwde man zal zijn in James Bond 25 als we de nieuwe plotgeruchten moeten geloven, althans voor een kort poosje. Nu dat Daniel Craig onlangs bevestigde dat hij terugkeert voor een laatste Bond-film, is het geen verrassing dat er nu al plot en casting geruchten in omloop zijn. We zullen de geruchten met een royale korrel zout nemen, omdat de film nog geen bevestigde regisseur of titel heeft.

Bronnen van Page Six hebben laten weten dat Bond aan het begin van de nieuwe film uit de geheime dienst zal stappen en dat hij zal trouwen. Zijn vrouw zal kort daarna vermoord worden, waardoor Bond wraak zal nemen. De vorige film Spectre eindigde met Bond die tezamen met zijn nieuwe liefde Madeline Swann wegrijdt. Hoewel de bronnen het niet bevestigen, is het waarschijnlijk dat Lea Seydoux‘s Dr. Swann Bond’s echtgenoot zal zijn.

Het verhaal wordt vergeleken met Taken, maar dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Bond een geliefde verliest. In het Craig-tijdperk zagen we het personage verliefd worden op Vesper Lynd in Casino Royale, en worstelen met zijn verdriet vanwege haar dood in Quantum Of Solace. Bond was daarnaast kort getrouwd in On Her Majesty’s Secret Service uit 1969. Zijn bruid Tracy Bond werd toen vermoord door Blofeld.

Gezien het feit dat Spectre eindigde met de arrestatie van Christoph Waltz‘s Blofeld, is het niet uitgesloten dat de schurk uit de gevangenis zal ontsnappen en wraak zal nemen op Bond.

Bond 25 staat gepland voor 8 november 2019. Craig zal hiermee officieel de langst zittende Bond acteur worden.