Goldie met Slick Woods is vanaf 16 januari te zien in de bioscoop

Cherry Pickers heeft de trailer en poster vrijgegeven van de film Goldie. Deze kun je hieronder bekijken. De film is afkomstig van Sam de Jong (Prins) en gaat over de eigenwijze Goldie, die na de arrestatie van haar moeder vecht om haar zusjes bij zich te houden.

De 18-jarige Goldie woont in New York en droomt ervan door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. Ze wil hiermee geld verdienen om haar minderjarige zusjes uit de klauwen van de jeugdzorg te houden nadat hun moeder is opgepakt. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut.

Goldie is de nieuwe film van Sam de Jong die in 2015 debuteerde met de veelgeprezen film Prins. De film is een volledig Amerikaanse productie en ging in wereldpremière tijdens de laatste editie van het Internationale Filmfestival van Berlijn.

De film heeft rollen voor Slick Woods, Danny Hoch, George Sample III.

Goldie is vanaf 16 januari te zien in de bioscoop.